25 Ocak 2012 Çarşamba

tatil halleri . yine.

dün ,yine tatil günüydü ve biz miniklerimle !  kahvaltımızı aynı menüyle yaptık; krep,bilumum kahvaltılıklar,  salata vs vs.       goncamın yokluğu belliydi,sohbetle uzamadan, çabucak bitmesinden.    sonra herkes işine dağıldı; ergen pc başına,   kuru kızımla biz temizliğe .    işin içine bir de açma telaşı girince,  saat oldu mu dört ? lakin bu  bile depreşmiş gezme damarlarımızı yatıştıramadı.



forum istanbul rotamızdaydı,dışarda gezilecek saatleri kaçırdığımızdan.    erkekleri satürne gönderdik,biz kızkıza takıldık.     eskimeye yüz tutan ayakkabıma alternetif baksam da,   beğendiğim model az ,onların da kırk numarası kalmadığındandır ki,eli boş döndüm  ve farkettim ki,  alışverişten çok hoşlanan ve gördüğü her conconlu eşyaya kapılan bir kızım var.

avm nasıl da kalabalıktı,    mağaza çeşitliği bakımından güzeldi,    lakin vakit yetersizliğinden ve acıkan erkekleri zapt etmek   her dakika zorlaştığından,     body shop'u tam olarak fethedemedim. ortak noktada buluştuk ve karnımızı ikeada doyurduk.
bu sefer ikeadan eli dolu çıktım ,hayret !     resim çerçevesi , dvdler için kutular,  yeni kesme tahtam, nihale ve meşhur peçeteleri .     sanırsam yakın otursam sık sık gider,evi de ufak ufak değiştirirdim :)

yeni kitaplığımı sizinle paylaşmamıştım değil mi ?




bu da açık hali;




bu da banyo dolabımın deseni.    yanar döner bişey;




banyonun küçüklüğünden,   içimize sinen bir şey yaptıramadık.    minik bir lavabolu dolap,bir de resimdeki dolap,    okka.     aman canım iş görüyor ya,  yeter.

9 yorum:

Aysultan... dedi ki...

O temizliğin üstüne gezmek iyi gelmiştir ama
yorulmadınızmı bacım:) kitaplığına bayıldım :))) bende onbeş tatildeyim napsam kapı arıyorum en iyisi alışveriş mi dersin yoksam :D

neval dedi ki...

gez bacım gez, karışan görüşen yokken rahatça gez.

otuzundansonra dedi ki...

neval'cim içim gidiyor böyle kitaplıklar görünce,çok kullanışlı görünüyor.
bende Forum istanbul'da ayakkabıları Polaris 5 noktalı alacağım ,çok rahat yaa,tavsiye ederim.

GÖNÜL dedi ki...

forum istanbulun çokgüze olduğunu söylediler ama gitmek kısmet olmadı ikea bu aralar bende gitmek istiyorum ufaktefek eksiklikleri tamamlamak için kitaplığın güzenine bayıldım çok güzel olmuş iyi günlerde kullan sevgiler

neval dedi ki...

OTUZUNDAN SONRA; daha güzeli senin olur bir gün kardeş.polaris rahat lakin pek çabuk nakavt olmuşluğunu bilirim keratanın

GÖNÜL; ah o eksikler hiç bitmiyor ki. forum istanbulu sevdim nedendir bilinmez,belki de hep güzel şeyler bulduğumdan orada.

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

bütün gençkızlar alışveriştwen çok hoşlanır ve her conconlu şeye iç geçirir ama:))

Atolyekedi dedi ki...

Ne güzel ailecek bir arada...Mutlu Allah daim etsin.
Güle güle kullanılsın çok güzeller. Hele banyo dolabının desenine bayıldım.

New York'tan dedi ki...

Ayak numaramiz ayniymis :))

nurşen.e dedi ki...

kitap dolabınızı güle güle kullanın
çok beğendim