14 Mayıs 2013 Salı


                                   
Şu günlerde huzur sokağına takmış durumdayım.    olurum bazen böyle. En son asmalı konak fenomeni olmuştum. Ne demekse artık...

Belki de kara sevdalar çekiyor ilgimi. Ya da başrol oyuncularının birbiriyle elektriği bağlıyor. Ama haksızlık etmiyeyim; güzel komşuluk ilişkileri de seyretmemde etken.

Okuyanlar bilir kitabını ; dizisi şu anda birebir gitmiyor  çok da iyi ediyor çünkü pek acıklıydı kitap. Zaten fanatik izleyiciler de baskı yapıyorlar Feyzayla bilal evlensin diye. Sanki her uyarlama birebir  ; vampir günlüklerini okuyanlar dizisiyle kel alakadır  mesela.

Feyzaya hayranım ; aşkı konusunda hiç olamayacağım kadar özverili , samimi ve güzel. Bilal ise goncamı hatırlatıyor , sakin ve asil. Bu çift kucak kucağa olmadan  aşkı gözleriyle yaşıyor.

Tek sıkıntım birden fazla kötü karakter olması ; hacer mesela. Nasıl yolasım var onu. Sonra üvey anne Emel. Baba necmettinse tam bir acizlik abidesi , nereye çekerlerse oraya yol alıyor. Pöh.

Ayşe sultanı da pek sevdim ; nasıl da şefkatli Feyzacığa. İki çift lafla Bilali zımbalıyor kalbinden. Saadet Hanıma sabrediyorum şimdilik. Şükran ise başlıbaşına huzur timsali ; herkese saygılı ve anlayışlı.

Rol seçimini kim yapmışsa karakterleri yerli yerine oturtmuş yadırgamıyorsunuz izlerken.

Hatta diziyi o kadar sevdim ki evirip çevirip ,  sezon sezon yapsınlar diyorum hiç utanmadan.


2 yorum:

seldanın mutfak defteri dedi ki...

Merhabalar,
Bloğunuzu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm…..:))

Unknown dedi ki...

Sessiz Teyyarecim buralar pek bir sessiz kaldı afiyettesindir inşallah..Bir ses ver olmaz mı?