13 Ağustos 2012 Pazartesi

hadi bize by

gidiyoruz biz,  mecbur olduğum yere.   tee ne baştan evet erken o masada,en az senede bir gitmen farz olan memlekete,sıla-i rahime; çoruma.


biliyormusunuz ,  uzaklığı bir kenara atalım, geçen seneki tavıra rağmen girmemek diye bir seçenek asla olamaz bizim için.    isterse,yeni ısmarlanan malzemeler biz yokken geledursunlar,   aman canım bizim istediğimiz gibi olmayıversinler,   bize ne ? gitmeliyiz acilen .bayram sonu gitme imkanımız olsa bile,şimdi gitmeliyiz.
aman yanılıp da istemiyorum deyiver hele, razıysan mahkeme duvarına ,bükülen dudaklara.bir de erkekler mantıklı olmakla geçinirler. pöh.

ah bir de kuş olup uçmak vardı şimdi.   (ne yalan söyliyim daha kolay olurdu azizim :)

görsel

6 yorum:

Atolyekedi dedi ki...

Ne mantığı bacım? Allah başımızdan eksik etmesin tabii ama kendi taraflarından yontuyorlar sağolsunlar. Allah yardımcın olsun.

otuzundansonra dedi ki...

canım hayırlı yolculuklar ,belkide bu sefer çok memnun kalırsın. kayınvalden düzelmiştir ,belli mi olur ???
şaka bir yana tedbili mekanda ferahlık varmış ,sevgiler

neval dedi ki...

Atölye kedi ; Sağol Bacim tam da dediğin gibi kendilerine hep :(

neval dedi ki...

Otuzundan sonra;kimbilir?surasi var ki nem sıfır burda o bile yeter

Kronik Bunalim ... dedi ki...

zordur onari idare etmek ..kin dolu bakislari gormezden gelmek, igneleyici her bir sozu duymamazliktan gelmek .. ya surekli kendinden verirsin kendin dolar dolarsin karsindaki rahatlar.. yada 10 senenin sonunda oyle bi patlarsin ki bu sefer sen rahatlarsin (ne kadar rahatlamaksa)karsindaki dolar.. sanirim bu kisir dongu boye gelmis boyle gidecek :(
Allah hepimize bol bol sabir versin..

nehircce dedi ki...

Nerelerdesin, nasıl geçti Çorum inş.her şey yolundadır. Yaz artık sevgiler