8 Temmuz 2011 Cuma

ve didim

artık oteldeyiz.      burada her şey aynı,      minik değişiklikler dışında ;
yemekler fazla lezzetli değil,    insanlar gene kalabalık.         aynı kişiyi bir daha görmüyorsunuz ,görmek istemediğiniz kişi hariç.      dışarda gördüğünüzü, havuzda zaten tanıyamıyorsunuz imaj meselesi :))





insanlar gene süslü,    yemeklere sanki düğüne gider gibi, 8 cm topuklu ayakkabıyla iniyorlar,    kıyafetler rüküşe kaçan şıklıkta ,    aksesuarlar da cabası.      getirdikleri bavul sayısını tahmin etmekten bile acizim.





havuz kenarı müzikleri azaltılmış;    iyi kafa dinliyorum orada.     bugün öğlene kadar şezlong gülüyken, öğleden sonra havuz güllüğüne terfi ettim.       baktım bir sürü bağyan bencileyin,    kenarlarda çırpınıyor.     gün senin günündür teyyare dedim ,   attım kendimi havuza yavaşça,       yüzme hocamızın tabiriyle çiçek oldum .   yarım saat yüzüyormuş görüntüsü verdikten sonra,     çıkınca başladı ritüel; duş al - titreyerek kurulan- güneşe yat kurumaya- ama yanmamaya çalış.   zormuş bea !

burada havalar rüzgarlı,    ama yine de 30 derecenin altına hiç düşmüyor ,aylardır olmadığım gibiyim ; mutlu ve stressiz.





havuzdaki debelenmelerimden   midir yoksa deniz havasından mıdır ?    az uyuyan ,  ama çabuk acıkan bir tip oluyorum.        bu sene de şaşmadı ,umarım verdiğim beş kiloyu on kilo alarak dönmem şehre.    o güllaca nasıl direndim ?    hala meraktayım
size doyum olmaz ama kaçtım ben.    havuzda hazalla bayanlar matinemiz var :)




kandil akşamı da hocanın sohbeti var. eee bu da lazım ,o da demi ?

10 yorum:

Atolyekedi dedi ki...

Ne mutlu! Ben de o tipleri hiiiç anlayamıyorum kaç bavulla tatile çıkıyorlar acep?

Evet herşeyden lazım gerçekten.

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

oh oh ağzımın suları akıyor yaa.
bende ay sonunu bekliyorum kendimi ankaradan atmak için:))

neval dedi ki...

ATÖLYE KEDİ;anlamayı bir kenara bıraktım,nasıl gıcığım,o topuklarla salındmalarına,özürlü gibi yürümeye çalışmalarına

NABRUT; sil bacım sil.sen daha iyisini yersin merak etme.bak yanığını almışım tabağıma.

Limon çiçekleri dedi ki...

İyi tatiller ,iyi keyifler..Parçada çok güzelmiş yüreğine sağlık..

edibe @ edbdesigns dedi ki...

deme oyleee :)))) ben o kadar bavulla gitmem, hafif seyahati tercih ederim, ama mutlaka 8 hatta 10 cm'lik topuklum olur ve giyerim :)

neval dedi ki...

LİMON ÇİÇEKLERİ;sağolasın canım,parçayı biz de beğendik,içli söylüyor .

EDİBE;o zaman tebrikler,o topukların üzerinde durabildiğin için.bizim süslüler kayrak taşların üzerinde her an devrilecekmiş gibi sallanarak yürüyorlardı :)

İkiz Annesi dedi ki...

Canım hangi oteldeydin sen Caprice mi acaba haberim olaydı görüşürdük Cuma günü nasipse tekrar geliyoruz oralarda olursan görüşürüz inşallah:)

Unknown dedi ki...

off yeni moda oldu yemek yemek için abiye giyinmek.Aptallaştı bu toplumdaki kadınlar iyiden iyiye..Yabancı turistler düm doğallıkları ile yemek yerken biz abiye giyip yemek yiyoruz...
Ya çok açıyoruz oramızı buramızı yada çok kapatıyoruz ortamız yok ...

Kafa dinleyebilmen ne güzel.otellerdeki gereksiz gürültü yüzünden hiç hoşlanmıyorum .şanslıymışsın ki havuz başında sakinlik bulabilmişsin...

allah içine sindirdin , keyifle ve güzel günler dilerim :))

edibe @ edbdesigns dedi ki...

hahah yok ben yuruyemedigim ayakkabiyi giymem :) bende topuk dikeni vardi surekli duz babet giydigimden... artik hafif topuklu giyiyorum.. yalniz tatilde de o kadar yuksek giymem sanirim :) dugun dernek baska :P

neval dedi ki...

İKİZ ANNESİ; Evvet,ordaydık,yeni döndük:(

İÇİMİZDEKİ KARNAVAL; ya insanlar zenginleşti,saçıp savuruyor ya da ne oldum delisi oldular

EDİBE; hafif topukluya eyvallah :)