19 Temmuz 2011 Salı

zorlama baby , çatlayacak göbeğin

bir insanı sevmek istemek ;  uğraştığım  ama başaramadığım .
kendini nasıl da zorlarsın, anlatamam.       içinde vardır onu habire,      senden iten bişeyler.     tınmazsın, daha doğrusu tınmak istemezsin.      bünyenin izin verdiğince yanaşırsın;     şirinlik yaparsın,   soru sorarsın,   alaka gösterirsin.      en önemlisi de onu dinlersin;      hapşırıklarından,     en şapşalca laflarına kadar.      ama sen yaklaştıkça ,    içindeki zıt kutup iter,     kalırsın ikilemde




ahh      yoktur  ki  başka çaren;     sonunda aslına dönersin   ve kaçmaya başlarsın.      arkanda şaşkını  bırakarak. kaç isimler oldu böyle yaşamımda ;    ayseller,   haticeler ,nezahatler     vesaireler...       hepimizin  hayatında olmuştur böylesi,   olmayanlar da ancak,    bm iyiniyet elçisi.           herkesi seven,       tanıştığı anda karşısındakine çok iyi notunu verenler olmalı.       yani olmayı düşleyip,     yanından bile geçemediğim.

bazen de,    ilk görüşte nefret yanıltır seni.       kaçmana rağmen,      yazılmışsa kadere,      yolun kesiştiğinde önce pişman olursun ,   sonra da kanka.           misal ;     hala dostluğunu ve izini  aradığım emine.

bunları sayarım da,     hiç mi kusurum yok benim ?      ya da sütten çıkmış misali    miyim ?
ahh         en fazla kusur bendedir,    nelerse onlar  bilirim de   burada itiraf edecek kadar,    cesur  değilim
henüz...

8 yorum:

Ülkü dedi ki...

Selülitlerin var di mi seni gidi seni :)))))

Sitare dedi ki...

zorla olmass içten gelecek o his.kutup kutubu çekecek.kanın kaynayacak.yoksa diğer türlü herkesle dost ahbap olan avarelere döner insan.

neval dedi ki...

ÜLKÜ; selülit cumhuriyeti var desek daha doğru olur :(

SİTARE;gelmiyor bacım,ne edeyim?göbeğim çatlasa da gelmiyor işte.
çingene pilici gibi herkesle dost olanları da şaşkınlıkla izliyorum doğrusu.

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

hakikaten ilk olarak kaçtığım gıcık olduğum kişi şimdi 7 yıllık kankam :))

betul dedi ki...

bende o olmuyor iste.hic yoktur sonradan sevebildigim.kusursuz kul olmaz elbette ancak cok seymi saygi istemek karsindakinden.

bininci tekil şahıs dedi ki...

ya ben simdi avare mi oluyorum??? yani herkesle dost olmuyorum (hele ki evlendikten sonra cok da ihtiyac duymuyorum sanirim) amaaa severim insanlari, gosteremesem de hepsine ayri ayri deger veririm, anlamaya calisirim, olduklari gibi kabullenirim, pek yargilamam. Kim hangi sartlarda buyudu/yasiyor kim bilir derim, ben o sartlar altinda nasil olurdum kim bilir derim, severim.

neval dedi ki...

NABRUT;biz de emineyle öyle olmuştuk :)lakin şimdi kayıp :(
sen kankana sahip çık bari bacım

BETÜL; demek sevmemek için sebebin var,benimse yok işte ,derdim de o.

BTS; dedim ya hayranım insanlara senin gibi empatiyle yaklaşana :)

Cemre dedi ki...

bir insana baştan kanım ısınmadı mı bir daha tövbe ısınamaz nedense?? zorlarım ama olmaz.herkese iyi niyetle yaklaşır sonra da dart tahtası misali kazıkları yerim ama ders alır mıyım?? Hayır tabii.. napalım benimde kusurum bu oluversin :)