2 Kasım 2011 Çarşamba

çemkiresim var birine ;

çoktan sönmüş bir yanardağın aniden patlaması gibi püskürüp,    habire lav akıtasım var şu istemem yan cebime koyculara ,     kendini ağırdan da olsa     pazarlayanlara.

dürüst olun !       lütfenmişcesine,      ama hergün yılmadan yazı yazıp,     sonra da bırakırım     belki ,  diye takipçilerinize nazlanmayın please .       midem bulanıyor,     dansöz oynar gibi,   her dediğine inanan, temiz niyetli insanların önünde show yapıp,   raks etmelerine.





lütfen yazıyorsan,    niye her gün buralardasın ?     kendini hangi kaf dağının prensesi sanırsın ki,  kimseyi izlenmeye değer bulmazsın ?      ve sana yaltaklanmayan herkesin ağzından çıkana,    bu önyargı neden ?  didikleyip durursan ,  bulursun tabii alınacak bir kelam .    bilirsin tabii, onun sana övgüler düzen tebaandan olamayacağını.     lakin halkın ergenlik çağında hala ,      bilesin.

küçük dünyandaki en ufak kıpırtıyı ,    gittiğin iki adımı olay addedip ,  yayarsın  laf salatasıyla cihana.
yayadur sergini , lakin emin ol   usandık artık pozlardan ,bayan  !

görsel

8 yorum:

LeylaK dedi ki...

bugünlerde en çok benim çemkiresim var, yalnızlıktan ...............

Kahve Dükkanı'ndan sevgiler...

neval dedi ki...

LEYLANIN KAHVE DÜKKANI; çemkirmeye de hakkın var !
hem de bıkasıya kadar.

New York'tan dedi ki...

Neval'cim kime kizdin sen :)

Unknown dedi ki...

neval abla çoşmuşsun maşallah :))

neval dedi ki...

ŞEYMA;hergün yazıp da umurunda değilmişçesine tavır alan,bunun yanında sayfasının etinden sütünden yararlanan ve arada bir kapatırım bak deyip,tebaasından aman sakın ha ! nidaları işitmeye ihtiyaç duyan bayana .adı ben de kendisi herkesçe malum

DÜRR-İ YEKTA;öyle oldu, kızdım yahu .

bininci tekil şahıs dedi ki...

bir dakika yaaa, bu yaziyi yeni okudum, her gun yazi yazmadigimdan bastan hic ustume alinmamistim geric ama "kucuk dunya" ibaresi gectiginden ustume alinmali miyim?

neval dedi ki...

BTS; alınması gerekende tık yok,sen de havadan nem kaptın kardeşim :)

bininci tekil şahıs dedi ki...

patavatsiz bir insan oldugumdan "kucuk dunyam"i gorunce "yine mi bi sey dediiim" diye diye uzuldum de.. bi de bayanim ya:) (bknz. bayan olmak & baymak, vb)