23 Şubat 2011 Çarşamba

burç burç dedikleri

gazetelerin bir köşesini,   zaptı- rapt etmiş,   her daim mavi boncuk dağıtan ütopyalar mı ?   yoksa aslı astarı varmı ?     burç var aslında,   ama gazetelerde yazılanlara göre değil.
mesela annem;   tam hatırlayamasa da gününü ( kadın beş doğum yapmış üçünü toprağa vermiş, hangi birini hatırlasın ?)     yay burcunun özelliklerini  taşıyorum,





burcumdan bazen;    yok yok    çoğunlukla nefret ediyorum .     hah işte kullandığım kelimeden belli ; nefret etmek  hoşlanmamak ya da    beğenmemek diyemiyorum.       en uç kelimeyi kullanmak zorundayım sanki..  yaşadığım duygular gibi ,    en uç olmalı herşey;     aşırı severim  ya da aşırı nefret ederim , gri yok ki lugatımda tolerans göstereyim .        ya siyah olacak    ya   beyaz ;    ara renklere hayat yok dünyamda






goncamın da nüfusundaki tarih,  oğlağı gösterirken kaynanamın tariflerine göre,    kova gözüküyor       ve özellikleri de yansıtıyorve  en anlaşamadığım burç          gülermisin ?      ağlarmısın ?

10 yorum:

Asahhara dedi ki...

Burçlar konusunda bende karışık durumdayım. Yengeç burcu bana tamamen uysada, Aslan burcundanda çok özellik almışım sanırım. Bende dönem dönem en uç kelimeleri kullanırım :D Gri olmuyor bendede.

Adsız dedi ki...

aman boşver nevalim ne olursan ol biz seni bu halinle seviyoruz.bende kovayım desene gecinemedik gitti.benimkinde hata yok tam kovayım,işin ilginci cok yönüm tutuyor sadece dahilik haric kendimi bildim bileli aptal kabul ettim.ALLAH bilir her şeyi sevgilerimle nevalim

our twins of N.Y./SEYHAN dedi ki...

:) esle burc uyusmazligi:)
ben hic inanmam burclara. Ama birseyler okuyup, dinlemek de fena olmuyor:)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

kova ile yay anlaşamaz mıymış?ben kovayım annem yay.annemle çok güzel bir ilişkimiz var:)

Limon çiçekleri dedi ki...

Hiçbir zaman inanmak istemedim ama şu özellikler sanki tutuyor gibi:)

neval dedi ki...

ASAHHARA; yengeç ılımlı ve evcimendir ama aslan hakkında bir fikrim yok ,ama demekki onlar da doğrucu davut yaygibi :)

SELHUN; deme ? kovalar dahi mi oluyormuş ? mucit kocam benim. gerçekten de orjinal çözümlemeleri vardır,lakin düşünce şeklimiz farklı yahu.
kendine haksızlık etme arkadaşım ben olsam iyiniyetli derdim kendime. selamlarımla ve sevgilerimle bacım.

OUR TWİNS OF N.Y.; lakin sevgi olunca burç felan dinlemiyormuş şükür :)

NABRUT VE BİZ; ahh aneylerle anlaşmak kolay arada koşulsuz sevgi oldukça.

LİMON ÇİÇEKLERİ; yay mı kova mı hangisinin özellikleri tutuyor acaba ? yazılarınızı zevkle okuyorum sakin bir yapınız var kova sanki.

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

orası doğru yani anneler hep alttan alıyor ama iş karı koca ilşkisine gelince hep kadının verici olması bekleniyor

Tazekahve dedi ki...

Zıt kutuplar birbirini çekermiş derim canım.Tecrübeyle sabit :)

Unknown dedi ki...

Nevalim ben Boğayım eşim Terazi anlaşabilirlermiymiş hiç bir bilgim yok burçlar hakkında:))))
Boşver burçları uğraşıp kafanı karıştırma canım sen

Eskilere sorduğumuzda ne zaman doğmuşsun diye zemheride,bağ bozumunda,2 bayram arasında,harman zamanı gibi anlatırlar çöz çözebilirsen:))))))

neval dedi ki...

NABRUT VE BİZ; bacım sen bu gerçeği evlenmeden önce anlamışsın lakin faydası yokki öğrenmenin. dediğin gibi kadınlar geçim olsun diye ,boyun eğiyorlar.

TAZE KAHVE; sakın zıt kutuplar yay ve yengeç olmasın ?


PAPATYA 68;papatyam boğanın anlaşamadığı burç varmıki ?
işte o eskilerinin tasvirine göre bulıyoruz burcumuzu.bildiğin gibi dinimizde de burç diye bir olgu var. ondan bahsedeyim dedim.