17 Şubat 2011 Perşembe

daha neler göreceğiz ?

hiç merak etmiyorum  aslında .
çiçeği burnunda blog arkadaşlardan birisi bahsetmiş,   derginin birindeki sapıtmış zihniyet mahsulü, karikatürden.

tamam ateistlerin varlığı sır değil,    hatta moda bile.      ama    %99  müslüman oranı olan ülkede,   bunu yapmak       ya ağzı köpürmüş misali   ,    nefretini içinde tutamamak          ya da insanları tepki vermesi için  tahrik etmek.
hele sülümanı    yeni atlatmışken.





ayol elin gavuru bile,     hezeyan içinde,   alemlerin rahmetine sataşıyor ara ara ,  yaratıcısına değil.     bizim gavurcuk özentileri yine abarttı ;     boynuz kulağı geçti.

sırada ne var ?    diye düşünüyorum hızlıca .     daha ne bulacaklar hastalıklı zihinler ?       renkli sularda tozlarda mutluluğu arayanlar ?       bunlar  ;   hani şu dini para ve güç  üzerine kurulu ,     aynı zihniyetin yavrucukları olmalı.

mevlaya inanmadıklarına göre;    ahirete de inanmadıkları kesin.       kendilerini ölünce püf toz olup yokolacak felan zannediyorlar herhalde.

ayy       hiç gülesim yoktu.      ayol,       düşükbel modası  için     ana-babaların ahı yeter size

görmedim okumadım diyenlere  linki de burada 





ödül döndü dolaştı geldi bize. yüzlerde gülümseme oluşturanlara veriliyor galiba. yani  tarzanca misali anlayabildiğim bu. 
bu  ödülü sevgili kardeşim nabrut ve biz göndermiş teşekkür ederim . herkeslere bir şekilde ulaştı gördüğüm kadarıyla .  o yüzden ne yapıyoruz  ?           alıp düzgünce bir tarafa kaldırıyoruz.

10 yorum:

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Ne olacak bu insanların hali bilemiyorum.
Güzel yazı ellerine sağlık...

yemyeşildeniz dedi ki...

ancak kendi nefislerine zulmediyorlar tatlım. Allah ıslah olacakları ıslah etsin, olmayacakları bizden uzak tutsun inşallah.

neval dedi ki...

AMAK-I HAYAL ;Mevlam bir kulunun daha fazla eza görmesini isterse,ona kolaylık tanırmış,çığrından daha fazla çıksın,dahada azaba müstehak olsun diye. Rabbim bizi onlardan eylemesin son nefesimize kadar inş.

YEMYEŞİLDENİZ; Amin.lakin amaçları bizlere sataşıp,feveran ettirmek,tahrik etmek.ne kadar kaçsak da bir yerde şirk,sapkınlık karşımıza çıkıyor.

nohut oda dedi ki...

benım haberım yok ne karıkaturuymus bu desem cokmu cahıl kalırım ...

Unknown dedi ki...

Merak ettim yaziyi, link versene :)
Ben deist bir insanim, oldukten sonra neye inanacagimi bile bilmiyorum. Puf diye yokolmak da istemiyorum. Ama ateislerin su rastlanti, tesaduf teorisinede hayranim :)) Vahap cok dalga gecer bununla. Hamileyken surekli icimdeki varligin gelisimini takip ederdim, vahapa ne muhtesem dimi derdim. Allah herseyi en ince ayrintisina kadar dusunmus. Vahap, ateist biri olsa buna yok ondan degil rastlanti derdi :)) Komik gulup geciyorum...

Deli Anne dedi ki...

Tebrik ederim Nevalim:) ve Allah hepimizi ıslah etsin.

neval dedi ki...

NOHUT ODA; cahil değil de yeni doğum yapmış anne gibi olursun gözümüzde.
linki verdim inceleyebilirsin.

TAZE ANNE; puf diye yokolduktan sonra dünyanın ne anlamı var ?
o zaman kötüler yaptıklarıyla kalacak ,iyi insanlar ve mazlumlar boynu bükük mü duracak ? hani sabrın mükafatı ?
zavallı atesitler hiçbir şeyi rastlantıyla elde etmek istemezdim.
linki ekledim.selamlar.

DELİ ANNE; sağolasın deli annem .ya böyle demeyelim sana ayıp oluyor; deli kadın der gibi.
duana amin dememek imkansız. Mevlam duası kabul olan insanların hürmetine bizimkileri de kabul etsin.

Asahhara dedi ki...

Çivisi çıktı hem dünyanın hem insanların. Rabbim bu kadar ahlaksızlıkda biz kullara rahmet ediyor ve hayat düzenimiz sıkıntısız gidiyor. Şükürler olsun ona.

neval dedi ki...

ASAHHARA;çiviyi çıkaran biz olmasak ,daha yaşanacak bir dünya olsaydı,kolaylaşmazmıtdı hayat,sevgiye daha çok yer olmazmıydı ?

Tazekahve dedi ki...

Ben de merak ettim şu karikatürü.Ama hayatları komik şu ateistlerin gerçi.Herşeyin kendi kendine olduğunu düşünen Polyannadan bozma zavallıcıklar :) Öpüldün Nevalim :)