3 Ekim 2011 Pazartesi

sınav 1

akşam eşim,  bayram planını buyurdu,    pardon, duyurdu;    ben çoruma gidiyorum,   iki gün kalıp dönücem isteyen gelir diye.      halbuki karadeniz gezisine çıkalım diyordum çocuklarla beraber.




şu erkekleri hiç anlamıyorum.   hoş ,   anlayana kimsenin madalya taktığı yok ya .     20 yıllık evlilikten sonra bile, hem ortak kararlar diye  başlık atarlar,    hem de kendi başlarına böyle ahkam keserler.
tam da yumuşak başlılık kararı almışken ?    ( gizliden blogu mu okuyor?  diycem,konduramıyorum  )


  vakit sınav vakti ....neval şimdi ne yapsın ?


görsel

19 yorum:

Unknown dedi ki...

Neval merak ediyorum ya sen bu bloğu kimselere(eşin ve çocuklar) çaktırmadan ne ara güncelliyorsun gerçekten hiç biri bilmiyor mu?

kpsszede dedi ki...

evet sevginin merakına ben de katılıyorum ve Allah yardımcın olsun diyorum ablacım:)Bence gitme,madem kendi karar vermiş kendi gitsin o zaman diyeceğim ama ara bozucu gibi olurum o zaman da demi?

Unknown dedi ki...

:)) tam da yeni kararlar almışken sabrınımı deniyorlar acaba :)

neval dedi ki...

SEVGİ; onların yanında güncelliyorum,bazen okuruz bak diye tehdit etseler de okumadıklarını biliyorum.en azından ergenimden eminim:))

KPSSZEDE;ne arabozucusu,öyle diyenin cevabı odur diycem ama,karı koca ayrı tatile çıkanlara benziyecez diye ses etmiyorum.
ama zormuş bea

DÜRR-İ YEKTA; benim bey,böyle radikal kararlar almaya devam ederse,çiçek hanım olma pozisyonum,kelebeğin ömrüne eş olacak galiba

otuzundansonra dedi ki...

canım eşin sanırım sana psikolojik baskı uyguluyor,işveli cilveli.tatlı bir hanım ol amaaaaa bence gitmeeee

Krnc dedi ki...

Genelde hep karar anlarında sınavlardan geçiyoruz,sanırım aldığımız karara karşılık kocaman yüreğimiz var mı diye kontrol ediliyoruz:))
Üstesinden geleceğinize eminim,bol sabır:)
Ayrıca evliliklerde tek başına alınan kararlara bende acayip sinir oluyorum.Evli değilim ama çevremde gördüklerim beni delirtiyor.

Ayşe dedi ki...

Demek oglun ve esin blogunu bilmiyorlar ha? e o zaman buyuk ihtimal yakin cevre-tanidik vs. de bilmiyordur dimi? ohh ne rahat valla...Malesef benimkini cumle alem biliyo, o yuzden paylasimlari kisitli tutmak zorunda kaliyorum...

Hadi hayirlisi bakalim...insaallah uzlasirsiniz...bu bayram birlikte gidin isterseniz memlekete, karadeniz o mevsimde pek yagmurlu olur, onu ertelersiniz...(uzlastirmaci kisilik ;))

Cemre dedi ki...

bolca sabır ve kolaylıklar diliyorum. iki ucu beter değnek misali.. gitme tavrını koy desem aranız bozulacak, alttan alan sen ol eşlik et eşine desem alışkanlık yapacak tüm kararları tek başına alacak..
karar senin ama bence onun bu davranışının seni incittiğini ve kararlarda fikir beyan etmek istediğini güzel bir dille anlatmayı dene :)

Adsız dedi ki...

bence git,sana gebe kalsın
yaptıgına pişman olsun
ben olsam öyle yaparım:)))) ama benim teknikler kötü sen:))) en iyisi kendi kafana göre takıl:)))) bacım sevgilerimle:)))

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

SONUÇ BELLİ GİBİ.KADINLAR HEP ALTTAN ALMAK ZORUNDA DEĞİLMİ?

neval dedi ki...

OTUZUNDAN SONRA;işve ? cilve ? o da ne ?

KRNC; maalesef o kararlar bolca veriliyor,20 yıl sonra bile..

AYŞE;kimsenin bilmemesi,işleri nasıl kolaylaştırıyor bilemezsin:)
karadenizden vazgeçtik gibi,ama planlarımda çorum kesin yok

CEMRE; aman tavır koysam
ne olacak , ben gidiyorum diyen adama ?
düşündükçe gıcık oluyorum ya

SELİNKA; yapsam kıymet bilinecekmi sanki? en iyi sen bilirsin.

NABRUT;umarım sonuç zannettiğin gibi değildir.

New York'tan dedi ki...

Bayram tatili kac gun eger uzunsa hep beraber gidip gelir sonra Karadeniz turuna cikarsiniz, ayri gayri olmayin bayram bu .

Ülkü dedi ki...

Eşlik ediver enişteme daha sonrada sen emrivaki şeysinden yapıncek sesi çıkmaz :))) hava soğuk hiççç karadeniz turunu düşünme zati :) ya da bana gel sen beraber kutlarık bayramı öpüşüp dururuz :P

neval dedi ki...

NEW YORK'TAN; beş gün bize ,dediğini yapacak kadar uzun değil

ÜLKÜ; hiç de edemem eşlik. bayramda kaynanamla papaz olduk gitmem ben

ab-ı hayat dedi ki...

Sen buraya gelmezsen biz nasıl tanışacağız::::))))) Geçen defa çok geç farkettim burada olduğunu (sen dönmüştün bile),pek belli etmesem de seni sürekli ve severek takip ediyorum ben...

Adsız dedi ki...

valla dicek bişey bulamadım :)

neval dedi ki...

AB-I HAYAT;teşekkürler kardeşim,ben de senin becerikliliğine hayranım.

NALAN; ben de :(

Adsız dedi ki...

kiz bak insanlar cok numeraci olur, birde gizliden okuyor olmasinlar? olur olur valla : ) Zaten birisi okusa digerlerine yetistirir : )

neval dedi ki...

VİVA; yok yok okumuyorlar eminim :)