11 Ağustos 2010 Çarşamba

dördüncü sezonu alıyım lütfen !

bir  haftadır yeni diziye aboneyim  ;   gossip girl         bizde de başarısız taklidi oynuyor hergün



nerdemi ?        bu rezillikler hep nerdeyse   o kanalda ,     hiç seyretmeye değer bulmadığım
dedikoducu kız adlı kitap serisinden uyarlanmış      3 sezon ve      her sezonun 25 bölümden oluştuğunu söylersek       ehh bayağı vakit harcamışım   bu sürede ne öğrendim ?

anlık yaşanan ilişkiler,    hizmetçilerin   ailesinden daha fazla ilgilendiği çocuklar,      serbestlik adına yaşanan kokuşmuşluk.              hani böyleleri için herkesçe bilinen bir deyim var ;     dallas gibi          beklentim bayağı düştü artık ;      finali kim kiminle bitirecek   ?       konuyu kurguyu felan boşverdim,      onu bekliyorum

ve   lüks her yerde                 louboutın,    guccı       pradalar da öyle         kıyafetleri takip ederken şaşı oluyor insan.        otuz yaşın altındakilere yasaklanmalı;      onu seyredipte mütevazi yaşantısına şükredecek insan ?       yoksa herkes seyretti de bir ben mi kalmışım saf ?

canım ülkem uygarlık yolunda      daha atacak ne çok adımın var senin ha gayret  !

bu da son kitap yurdu alışverişim ;


biliyorum    biliyorum       tam bir romantiğim           ama pembe gözlükler       fırfırlı yatak örtüleri ve aşk romanları      olmadan hayatın ne anlamı olurdu ki ?

7 yorum:

Atolyekedi dedi ki...

Çok doğru bir tespit. Ben orijinalini hiç izlemedim ama dizinin reklamını görünce taklit olduğunu bende düşündüm. Dizilerdeki bu gereksiz şaşaya sinir oluyorum, hayat böyle değil ve bunu yaşayan bir kesim mutlaka var ama yurdum insanı böyle yaşamıyor. özellikle bilmemne yüzüğü, küpesi,çantası yok efendim bilmemnesi diye satılan şeylere hepten gıcığım zaten.

Adsız dedi ki...

valla ben orjinalini seyrediyordum.tespitlere katılıyorum.taklitlerden hoşlanmıyorum.bizim ahlak cercevimize uymadıgına tam fikirim.ama elimde deyil.benimde tek isyanım.cnbc veya tnt di seyretmem.belkide sinema sevdigim için okumalı filmlerden cok hoşlanıyorum.tr dizisi hiçseyretmedim.aşk memnu bile.sadece şimdi yahşi cazibe seyrediyorum.yada kültür kanalları seyrettiliyorum eş tarafından.zorunlu rtük.senini anlayacAGIN.kitap kurduyum amahiç buaralarvaktim olmadı seni tebrik ederim.harikasın.sevgiylemutlu kal.

neval dedi ki...

ATÖLYE KEDİ ;YURDUM İNSANI BÖYLE YAŞAMIYOR TABİİ AMA GENÇLER ÖZELLİKLE HEVESLENİYOR SONRA GELSİN ALIŞVERİŞ ÇILGINI DOYUMSUZ NESİLLER

SELİNKA ;o kanalların dizileri de seyredlilesi oluyor heroes lost felan gel de seyretme şimdi selamlar

Syhn dedi ki...

tam diyecektim ama ağzımdan aldın e madem biliyorsun ben bir daha söylemeyeyim :)

gossip girl bile bana uçuk geldiği için bırakmışken küçük sırları izleyecek değlim herhaldında :D

neval dedi ki...

SEYHAN; aynı dili konuşuyoruz demek bacım

nolmuş seyrettim işte
bak başım nasıl da göğe erdi

annem dikti ben giydim dedi ki...

:)
valla ben izliyorum...
daha doğrusu bazı kıyafetlere bakmaktan izleyemiyorum :)

neval dedi ki...

A.D.B.G.; haspalar bir giydiklerini bir daha giymiyorlar ki