27 Mayıs 2011 Cuma

sersem sepelek rüyalar

zaten ciddi görüntüler olsa    adı rüya olmazdı değilmi ?       naklen yayın gibi rüyalar düşünsenize.    bırr tüylerim ürperdi.
benimkilerse;   geniş hayalgücümle beslenerek,     ütopikle gerçeklik arasında bir yelpazede seyrediyor doğrusu.         az önce gördüğüm rüya mesela  (hayrolsun) ;    erkekimle eski okulumuza gitmişiz,  geziyoruz , önceden hiç bilmediğimiz odalarını .        zaten tarihi bina ,      nerden ne çıkacağı belli olmayan bir yapıydı,    ama yine de taş gibi sağlam,    toplasan üç katlı bir bina altı üstü.      ama rüyamda ne gizli odalar buluyoruz,    insanların gizli yaşadığı çatı katları,     öyleki çıkılacak merdiven bile olmayan.





sonra okul tren misali,    harekete geçiveriyor ;    bir yolda duraklara uğramaya başlıyor .         mezunlar duraklarda ,    her durakta mikrofonla mezunlara sorular soruluyor.      bizim sorumuz ;  anafikir kaça ayrılır ?   kim bilmiyorum, birisi tüyo verdi iki diye .     ben de deli gibi düşünüyorum;     hımmm.... ikiyse o zaman,    özel ve cins diye saçmalık bu kadarla da kalmıyor . (  hayal meyal ali abinin servise gelip,    zile bastığını duyuyorum ,bunun rüya olduğunun ayrımsamasındayım da yani)  . cevap vericem , birden çantamı göremiyorum bir panikliyorum  , derken  yeter bu kadar saçmalık deyip,    uyandım ( yersen ?)

z. teyze nin rüyaları nerde,  benimkiler nerde ?      görüşemediğimiz günlerde ahvalimi rüyalarında görüp  söylerken benimkiler niye bu kadar saçmalık ?
tamam,    biliyorum aslında sebebi de,    anlamazdan geliyorum    a dostlar belkim değişir diye.

12 yorum:

Asahhara dedi ki...

Hayrolsun inşallah. Bazen bende anlamlandıramadığım rüyalar görürüm..

Adsız dedi ki...

öyle deme bacım hepsinin bir anlamı vardır sen hayra yor.bende rüya hayal gördügüm rüyalara inanmıyorum ama genede bazen şaşırıyorum.hayır bacım hayır maneviyatın artacak ama sen anlatma gizli şeyleri ayan etme bak rüyayı ayan ettin sevgilerimle

ASLI dedi ki...

Hayrolsun...
Rüyalarin bilincaltini yansitigini dü$ünüyorum.
Dü$ün bakalim neler geciyor aklindan ?

neval dedi ki...

ASAHHARA;aslında çok takılmamak mı gerek acaba? belki de görebileceğim en düzgün gündüz rüyasıydı

SELİNKA, arkadaşım,ne güzel en mesnetsiz rüyamı bile hayra yordun ,çıktın.sağolasın

Unknown dedi ki...

allah hayra çıkarsın:)ne diyim vardır bir anlamı ama ben yorum olarak iyi olacak diyeyim iyi olur inşallah.İyiye yorup gerirsine karışmamak gerekir:)

Cahide dedi ki...

Hayırdır inşaallah :)
İnsan çok şeyle meşgul olduğu zaman rüyalarıda karışık oluyor. Rüyaları doğru çıkanların, kafaları duru insanlar olduğuna inanıyorum. Bende o kategoriden değilim malesef :(

neval dedi ki...

ASLI; neler geçmiyorki? o geçenler yüzünden hüzün ile ümit arasında savrulup duruyorum

SEZOBİGO;haklısın, bu rüyalar aşıyor bizi.bazı insanlar gibi kahve falı bakan ya da rüyayı hiç aklımıza gelmeyecek şekilde yoran biri olamadım hiç.o da yaradılış sanırsam.hayırlı yorumun için teşekkürler sevgili sezobigo

CAHİDE;sağolasın kardeşim.sana katılmamak imkansız.onlar gibi olmayı istememek de öyle.

Unknown dedi ki...

HERHALDE GEÇMİŞE ÖZLEM DUYDUĞUN BİR ANA DENK GELMİŞ BU RÜYA NEVALCİĞİM..

Tazekahve dedi ki...

:)) Ya benim rüyalarıma benziyo aslında.Bi keresinde ben de Ata Demirer i köy ağası kendimi de Onun nişanlısı olarak görmüştüm.Sabahında çok gülmüştüm :) Ya ben de bi post yapayım bundan ii fikir :)Öpüldün kanka !

neval dedi ki...

NEŞE; DOĞRU,HAKLISIN YAŞ BAŞ ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN GEÇMİŞE ÖZLEM DUYMAMAK NE MÜMKÜN ?

taze kahve; yok artık,daha neler ata demirere mi kaldın ayol ?

Unknown dedi ki...

Hayra yor hayır olsun Nevalim
geleceğin geçmişinden güzel olsun inşaallah bacım

neval dedi ki...

AYNUR; sağolasın aynurcuğum,ağzına sağlık bacım