30 Ekim 2010 Cumartesi

veni vidi vici

gittim   gördüm     lakin yenemedim;     fuarın özeti bu.



tabiiki de ilk gün olması hasebiyle  ( hep bu kelimeyi kullanmak istemişimdir bu yaşta kısmet oldu bak ) kalabalıktı ;  boncuk kızım 29 ekim tatilinden dolayı,   burada olduğu için    iki kitapsever sözleştik    evimizi temizleyip,  attık kendimizi fuara       3 saat yetermiki ?     derken iki saatte doyduk ,  haşat olduk    kapılara bakar olduk

epsilon ve artemis yayınlarını   yağmalamaktı amacım    lakin indirimler    % 20   civarında olduğu için kitapyurdu fiyatları daha cazip kalıyor        o yüzden eli boş döndüm sayılır ;




sandra brownlar  benim        diğer ikisi goncamın        istemem yan cebime koy edasıyla    aldı    hem de yazar imzalamasına rağmen       şimdiyse gömdü burnunu okuyor          ahh       anne olmak ne zor iş        kitabına kadar herkesi düşünüyorsun

kuru kızım    ciddi takılıyor         onun kitap kapakları bile içimi sıkıyor       resim çekmedim o yüzden        gerçi onun yaşında    öyle kitaplar okurdum    ben de .

artemis yayınlarına gıcık  oldum       okka hevesli gitmiştim        ilk gün   kalabalık talep var diye    burunlarından kıl aldırmıyorlar   ;   şımarık tavırlar felan           zannederim bayan,  genel yayın yönetmeniydi  sanırsın ki ecnebi,    burnu havada              niye fuar fiyatları,     internet fiyatlarıyla   aynı   ya da daha  az olmalı dediğimde,    bakışını görmeliydiniz           bedeli ödenmesi gereken bakışlardan biriydi     ve  yayınevi sahibine şikayet edildi zaten        face sayfasında da bir laçkalık          artemisin editör grubu, kendini insanüstü sanıyor kesin            neyse  , üzerime düşeni yapmanın rahatlığı içindeyim           bu devirde kimse kimseyi ezemez öyle cicim !    ( kitap fuarına gidip de çekişerek dönen bir benim herhalde  )




kitap çok  ...      ama hepsini okumuşum bacım       okumadıklarım da çıkmamış daha      inanamıyorum elim boş döndüm ya !

sonra kolları sıvayıp girdim mutfağa   canı sıkılan morali bozulan türk kadını ne yapar ?       mutfağa dalar   tabii ;




patatesli kek   nohut odadan      alman pastası portakal ağacından      tencere keki sevgiden      yaprak sarması var kareye girmeyen o da bendenizden.
işte bu da    yenilmiş kanadı kırık teyyare ;


5 yorum:

zehratrk dedi ki...

merhaba bloğunuzu yeni keşfettim ama uslüba bayıldım. bu arada menü süper ellerinize sağlık sevgiler

Tazekahve dedi ki...

Hmm...Kitapyurdu sağolsun size okumadığınız kitap kalmadı tabi :)) Dezavantajları da böylesi fuarlardaki zevkten mahrım kalmakmış demek :))

neval dedi ki...

ZEHRA; teşekkürler menü kızmın istekleri doğrultusunda oldu.

TAZE KAHVE;aynen öyle.evet maalesef fuar sönük geçti benim için

Deli Anne dedi ki...

ohhhhh sefam olsun.. fuara gitmek bile başlıbaşına büyük bir nimet aslında, gidemeyenleri düşününce. Misal ben.. çok da hamaratsınız ayrıca... o kadar şey bir günde mi çıktı ortaya.. tebrikler.

neval dedi ki...

DELİ ANNE;ohh değilmi ? evet uzakta oturup da gidemeyenler de var gerçi taksimde yapılırken de giderdik
iltifat ediyorsunuz boncuk kızıma nevale hazırlamak gerekince yaptık biraz işte.