11 Kasım 2010 Perşembe

hayal meyal

bin   kişinin     birbiriyle tepişe tepişe,   cıncık kadar yerde     denize girmeye çalıştığı tatile    gitmek istemiyorum artık
 


defile yapar gibi, kıyafet değiştiren,   eğlenmiş gibi yapan insanların arasında   yürümeye çalışarak tatil yapmak da istemiyorum             hele hele yetersiz şartlarını,    yosunlardan dibi gözükmeyen denizini , beş katı fiyatla     mütedeyyin ailelere pazarlayan yerlere de       gitmek istemiyorum

  kalite takılmak istiyorum          ee       bilinçle yaş doğru orantılı biraz da .         behramkalede denizin yanıbaşında bir evciğim olsun   ;   iki oda yeter bile           sabah kalkayım uyku sersemi  miss gibi kızarmış ekmek kokuları arasında           balkon kapısından başımı uzatıp       denize merhaba diyeyim.        sonra nazlı çağrısına dayanamayıp,      gizlice   iki adımda varıp     bir dalıp çıkıvereyim






hayal    hayal    hayal...   hadi evin oldu  ; yatak kıyafetiyle koş denize atla  olacak şeymi ?     hiç kimsenin olmadığı deniz kenarı yok artık         kabul et bunu.          hayalini de ona göre kur yahu.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende istiyorum byle kimselerin olmadığı rahatça hareket edebileceğim bir deniz kenarı ama yok canım her yerler dolmuş .Dediğin gibi vıcık vıcık sanki kucak kucağa denize giriliyor..Kadın kadına denize girmekte hiç zevkli değil .
Bu yüzdendir ki özellikle çocukları baz alarak daha yararlı olacağını düşünerek bir iki senedir doğa tatili yapıyoruz desem yeridir.Değişik yerleri Geziyoruz, görüyoruz çocukları bilgilendiriyoruz daha zevk alıyoruz sanki..
Hem öyle tek bir eve bağlı kalmakta sanki bana göre değil gezmeliyim ben farklı yerlerde.
Uzun uzun yazdım Nevalim uzak kalınca böyle oluyor herhalde

iki dirhem bi çekirdek dedi ki...

Hiçkimsenin girmediği denizkenarı yok artık dediler... YAPTIM olacak !!!

iki dirhem bi çekirdek dedi ki...

ya iğrenç oldu farkındayım :))

Adsız dedi ki...

Ben de cok eglenemiyorum neden bilinmez.antalyada yaşadım almayayım.kaprise gittim hiç hoşuma gitmedi,şahin paradise antalyada olana takılıyoruz.3 yıldır.cocuklarla iyi oluyor,gerci hiç havuzu görmedim.cocuk havuzundan ne eş nede ben cıkabildik.başlarını beklemekten.sabah bir kahve içimi havuza gidiyordum,sonra bebek havuzu nöbeti beni bekler saat5 e kadar bekle.millet artık utanmadan cocukları bize emanet edip gidiyorlar,ben başkasına cocugumu emanet edemem.biz karı koca pimpirikliyiz hep başındayız.o yüzden tatil ne bilmiyoruz eşle.sevgilerle sen yapabilirsin.

hayat simdi guzel.. dedi ki...

tesettur tatil konseptinde olan beldelerdeki halimiz icler acisi cidden..kim kiminle yarisiyor anlamadim gitti zaten..ah su gosteris yapma duygularimiz,nasilda cosuyor oyle ortmlarda..yazik bizlere.
kucuk,sakin bir yazlik cidden hos olur..nasip etsin mevla herkese.

neval dedi ki...

SEVGİ,evet ya ne güzel plan programlıydı geziniz

İKİDİRHEMBİÇEKİRDEK; yorgunum ondanmı ne ? anlamadım cicim

SELİNKA; napalım nedelim bacım ? bir de orayımı denesek acaba ? size tatil bile eziyet demekki

HER BEBEK BİR MELEK;bu sene gidesim yok oraya bakalım